Ons team

Over ons

Wij werken met de beste professionals en delen de gemeenschappelijke ambitie om woonprojecten te ontwikkelen met een optimale gebruikers beleving en duurzame voordelen voor alle belanghebbenden.

Team

Drs. martijn Huis

Managing Director
Sinds 1996 actief als vastgoed adviseur, projectontwikkelaar en eigenaar/directeur van V&B & Urban Developers. Martijn Huis hanteert als ‘managing director’ een pro actieve werkwijze gericht op samenwerking om de beste resultaten voor alle belanghebbenden te waarborgen.

Ir. Tjalling Zondag

Director Concepts & Design
Tjalling Zondag is een gerespecteerd en ervaren architect. Als ‘director concepts and designs’ is hij verantwoordelijk voor de ontwerpresultaten van onze ontwikkelteams. Zijn expertise garandeert de beste match tussen optimale concepten en de gebruikersbehoefte.
 

Christiaan Reijman Hinze

Director Acquisitions & Investor Relations
Christiaan Reijman Hinze is een ervaren vastgoed consultant met de focus op concept en project ontwikkeling. Hij is verkoop en marketing gedreven en een gepassioneerde netwerk bouwer.

Dinant Vos

Advisor Zoning & Sustainability
Dinant Vos is een ervaren consultant op het gebied van bestemmingstechnische vraagstukken en procedures. Hij heeft gewerkt voor verschillende gemeenten en is zeer goed in staat om onze ontwikkelteams te adviseren. Naast bestemmingsvraagstukken adviseert hij onze ontwikkelteams op het gebied van duurzaam bouwen.

Bart Schinkel

Advisor Parking & Mobility
Met ruim 25 jaar ervaring in het vakgebied, is Bart Schinkel de parkeerexpert binnen het team. Hij heeft zijn deskundigheid opgebouwd bij de grote parkeerexploitanten en in de bouw -en projectontwikkeling. Sinds 2007 levert hij praktisch parkeeradvies bij planontwikkelingen.

Neem direct contact op