Partners

Adviseurs

open urban structure

Wij werken samen met bekende en ervaren partners op het gebied van ontwerp, project management, fiscaliteit, juridische vraagstukken, bestemmingsplannen, asset management, bouw en financiering. Samen met deze partners bieden wij een ‘turnkey’ en integrale aanpak voor onze woon & commerciële projecten. De combinatie van partners en hun kennis garandeert dat onze projecten op de meest efficiënte en effectieve wijze worden ontwikkeld.

Architecten

Wij werken samen met de beste pro actieve architecten en waarborgen de optimalisatie van woonconcepten, ontwerp en commerciële haalbaarheid. Ieder project start met het vormen van het beste ontwikkelteam waarin één of meerdere architecten een belangrijke rol spelen. Samen met het ontwikkelteam creëren zij verschillende functionele en ruimtelijke concepten. Het ontwikkelteam kiest in overleg met de investeerder welk concept wordt ontwikkeld en uitgevoerd.

Investeerders

urban structure

In een vroeg stadium informeren wij onze investeerders over de nieuwste woonprojecten en ontvangen hun input. Wij werken met de grootste nationale en internationale institutionele fondsen, family offices en private investeerders.

Neem direct contact op